Želite saznati na koji način u svakodnevnom uredskom poslovanju možete smanjiti negativan uticaj na okoliš, dok u isto vrijeme kreirate ugodno, zdravo, ekološki prihvatljivo i energetski efikasno radno mjesto?
U nastavku donosimo nekoliko savjeta koji se odnose na efikasno korištenje energije i smanjenje produkcije otpada. Zapamtite, mali, ali kontinuirani doprinosi svakog uposlenika, kreiraju održivu budućnost za planetu Zemlju.
https://ged.ba/savjeti/u-zahtjevu-za-nabavku-uredjaja-specificirajte-sto-visi-energetski-razred/ https://ged.ba/savjeti/smanjite-potrosnju-energije-reciklazom-otpada/ https://ged.ba/savjeti/direktno-uticite-na-smanjenje-prljavih-cestica-u-zraku-koristenjem-javnog-prevoza-ili-voznjom-vlastitim-automobilima-sa-kolegama/ https://ged.ba/savjeti/koristite-manje-papira-i-printajte-dvostrano/ https://ged.ba/savjeti/iskljucite-racunare-fotokopir-aparate-i-druge-uredjaje-kada-napustate-prostoriju/ https://ged.ba/savjeti/maksimalno-koristite-dnevno-svjetlo-za-osvjetljenje-uredskog-prostora-u-zgradi/